Belangenvereniging Den Dolder


16 juni 2020

Bethesdaterrein raadsvergadering 14 mei 2020

Category: bethesda,Geen categorie – Katina – 09:52

Op 14 mei 2020 is in de Raad een motie besproken om, voor verdere stappen in het dossier “Bethesdaterrein” eerst eens een verkeersonderzoek te doen over de golgen van debouw van 122 woon/zorgeenheden voor het verkeer op de Palzerweg.

Want we zitten ook met de afsluiting van het spoort en de provincie die in al zijn wijsheid een snelfietsroute over de Paltzerweg heeft verordonneerd.

Na een boeiend discussie is de motie uiteindelijk ingetrokken maar heeft de wethouder toegezegd (eindelijk) eens met de tukken te komen rond de “koude”omzetting van het bestemmingsplan indertijd., die bij nader inzien geen koude omzetting was, plus alle stukken sindsdien. En de toezegging om te onderzoeken wat het zou kosten als er nu weer een nieuw bestemmingsplan zou worden gemaakt. Kortom: Er lijkt eindelijk ruimte voor discussie. Daarna is de motie ingetrokken om eventueel tzt weer te worden ingediend.

Kijk en luister hier: minuut 0.40 t/m 1.16
https://www.youtube.com/watch?v=aTgg8I1O7go

in aansluiting hierop is door de PvdA aan B&W verzocht om een grote informatiebijeenkomst over het Bethesda terrein te organiseren.

Geen reacties

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.