Belangenvereniging Den Dolder


15 mei 2020

Dolders nieuws13 mei 2020

Category: Geen categorie – Katina – 14:42

13 mei heeft de belangenvereniging weer Dolsders Nieuws gepubliceerd in de Stadspers.

In de vorige stadspers berichtten wij over een brief die wij naar de minister hadden gestuurd met het verzoek om zijn toezegging tot 1 april 2020  geen zware gevallen te plaatsten in Den Dolder voor te zetten. De minister heeft naar aanleiding van onze brief aangegeven dit beleid in elk geval tot 1 oktober voort te zetten.

In die berichtgeving is een storende fout geslopen, waarvan Fivoor en het ministerie ons gevraagd hebben die te herstellen.
Wij gingen er vanuit dat er de laatste tijd in Den Dolder uitsluitend mensen werden behandeld vanuit vermogensdelicten, maar niet vanuit gewelds- of zedendelicten. Dit hadden wij zo begrepen in de mondelinge communicaties. Dit is onjuist. Een flink deel van de mensen  die zijn opgenomen bij Fivoor Den Dolder worden wel degelijk behandeld voor geweldsdelicten. Dit is te vinden op de site van Fivoor. Omdat wij best schrokken van dit bericht hebben we precies uitgezocht hoe het zat en de feiten allemaal nog eens op een rijtje gezet in deze uitgave van Dolders Nieuws.

Daarnaast volop aandacht voor de dodenherdenking. In Coronatijd, zonder publiek, extra stil en indrukwekkend.

Lees hier het nieuws

Geen reacties

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.