Belangenvereniging Den Dolder –


4 november 2012

Het Delta Dossier (1), Kermisklanten

Category: Bestemmingsplannen,Delta dossier – Belangenvereniging Den Dolder – 14:11

Veel Doldenaren en Dolderse organiaties vragen zich al jarenlang af hoe het mogelijk is dat de oorspronkelijke Stichting Dorpshuis Den Dolder zich onder aanvoering van haar voorzitter Dick Fasseur in de loop der jaren steeds meer in duisternis heeft gehuld.  Sedert de verkoop van het onroerend goed in 2008 is het pikzwart geworden.

En als klap op de vuurpijl blijkt nu dat de stichting blijkens recente statutenwijziging  zelfs haar doelstelling heeft gewijzigd om zich geheel te wijden aan de instandhouding van het instituut kermis al cultureel  erfgoed.  Hoe bont kun je het maken, terwijl diezelfde voorzitter 25 jaar geleden met groot enthousiasme aan de wieg stond van het oorspronkelijke Dolderse initiatief.  De maat is meer dan vol.

In het AD/UN van vrijdag 2 November  -editie Utrecht Oost-  verscheen een artikel onder  de kop “Verhaal stinkt vanaf het begin”  waarin de BDD, de Hist. Vereniging en de Muziekvereniging commentaar geven, evenals de Gemeente met wie het bestuur van de Stichting ieder contact schuwt.  Wij hebben dit bericht de kop  Delta Dossier (1) meegegeven, want dit verhaal is nog lang niet ten einde.

Voor het artikel in het AD/UN lees meer>>>>

 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.