Belangenvereniging Den Dolder –


Wijkteam

Het wijkteam is een samenwerkingsverband van de gemeente Zeist, politie, wooncorporaties en welzijnsstichting MeanderOmnium. Met u samen werkt het team graag aan een wijk die schoon, heel, veilig en sociaal is.

Initiatieven

U kunt als bewoner van Den Dolder invloed uitoefenen op de leefbaarheid en veiligheid van uw leefomgeving. Dat kan door het indienen van initiatieven, in het verleden hebben bewoners diverse initiatieven ingediend. Weet u niet zeker of uw initiatief door ons behandeld kan worden? Neem gerust contact met ons op zodat we duidelijkheid kunnen scheppen welke initiatieven behandeld kunnen worden.

Wijkschouw

Wij houden regelmatig wijkschouwen, wat betekent dat wij de wijk ingaan om bepaalde locaties nader te bestuderen. Tijdens de wijkschouw worden ook bewoners betrokken, zij zijn immers de deskundigen in hun wijk. Aan de hand van de wijkschouw kunnen wij een prioriteitenlijst opstellen, zodat voor iedereen duidelijk wordt wat zeker gedaan moet worden om de leefbaarheid te verbeteren of te behouden. Wanneer wij de wijk ingaan, zullen we dat van te voren aankondigen zodat u zich kunt melden om met ons mee te lopen. U kunt namelijk een belangrijke rol spelen.

Wijkspreekuren

Elke dinsdag van 11 tot 12 uur kunt bij ons langskomen en de wijkteam leden staan graag voor u klaar!  Een overzicht van de wijkspreekuren vindt u op https://www.zeist.nl/inwoner/ondersteuning-en-zorg/wmo-contact-en-spreekuren/spreekuren-sociaal-team/overzicht-wijkspreekuren-den-dolder/

Telefonisch contact kan ook tijdens spreekuren via 14 030 (vragen naar wijkmanager Den Dolder)

U kunt ons ook volgen op @den_dolder

v65oai7fxn47qv9nectx

Meer informatie vindt u op https://www.zeist.nl/inwoner/wonen-en-verbouwen/wijken-en-dorpen/den-dolder-en-omgeving/